top of page

om NIMIK reklamebroderi

IMG_2802.JPG

DIT PERSONLIGE REKLAMEBRODERI​

Høj kvalitetet, nærvær og hurtig levering​

Høj kvalitetet, nærvær og hurtig levering.

Hos Nimik Reklamebroderi arbejder vi efter disse 3 værdier. Vi vil aldrig levere et produkt, som vi ikke selv er 100% tilfredse med. Vi sørger altid for at lave en personlige og nærværende oplevelse til hver enkelt kunde, for at lave den bedste løsning. Vi bestræber os altid på, at levere tingene så hurtigt som muligt.

Uanset om din ordre er stor eller lille, har vi altid en løsning til dig. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, så vi sammen kan finde det bedste for lige netop dig. Du kan altid kontakte Nimik Reklamebroderi på telefon 21352636 eller på mail: info@nimik.dk. Derudover kan du anvende kontaktformularen øverst på siden.

Alle vores leverandør skal leve op til BSCI som i kan læse mere om på https://www.amfori.org//

Kort og godt er det en af vores allervigtigste opgaver er at sikre gode forhold for de mennesker, som er involveret i produktionen af de varer som vi tilbyder af profilbeklædning, således at arbejdspladsernes sikkerhed og sundhed er i orden. Vi tror på at stærke relationer til vores produktionssteder og leverandører giver os en fælles forståelse, så vi sammen kan udvikle vores forretning i en bæredygtig retning.

bottom of page